10.08.2021

MANEVİ DANIŞMAN GÖREVLENDİRME DUYURUSU

Diyanet İşleri Başkanlığının 06.08.2021 tarihli ve E.1526897 sayılı yazısı gereği ilimizde bulunan ve aşağıda isimleri belirtilen Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğüne bağlı öğrenci yurtlarında ve Müftülüğümüze bağlı Diyanet Gençlik Merkezinde 6 ay süreli Manevi Danışmanlık ve Rehberlik hizmeti sunmak üzere görevlendirme yapılacaktır. Görevlendirmelere Vaiz, Din Hizmetleri Uzmanı, Kur'an Kursu Öğreticisi, İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyım unvanında görev yapan personel başvuru yapabilecektir.
Başvurular 09.08.2021-13.08.2021 tarihi mesai bitimine kadar ekte yer alan form aracılığı ile Gençlik Merkezi/Öğrenci Yurdu ismi belirtmeksizin bizzat İl Müftülüğüne yapılacaktır.
Görev almak isteyen ve şartları tutan personelin ekte yer alan Manevi Danışman Görevlendirme Usul ve Esasları dosyasını dikkatlice inceleyerek başvuru yapmaları hususu tüm personelimize duyurulur.

Görevlendirme yapılacak yerler:
1-Diyanet Gençlik Merkezi (Kız)
2-Aksaray Erkek Yurdu
3-Aksaray Kız Yurdu
4-Sultan Mesud Öğrenci Yurdu (Erkek)
5-Mahperi Hatun Öğrenci Yurdu (Kız)
6-C.Aksarayi Öğrenci Yurdu (Kız)
7-Hamid-i Veli Öğrenci Yurdu (Erkek)
8-Alime Hatun Öğrenci Yurdu (Kız)

9- Hüseyin Altınsoy Diyanet Gençlik Merkezi