02.03.2022

"Gençlik Bilgi Yarışmasına" Dair Duyuru

İl ve ilçe müftülükleri, gençlik koordinatörleri ve tüm din görevlilerimiz tarafından "Gençlik Bilgi Yarışmasına" en üst düzeyde rağbet gösterilmiş ve gerekli çalışmalar özverili bir şekilde yürütülmüştür.
Başkanlığımız, il ve ilçe müftülüklerimiz yarışmanın sonuçlarının açıklanması noktasında aranmaktadır. Ancak yarışma sürecinde bir takım aksaklıklar meydana gelmiştir. Türkiye genelinde söz birliği sağlanması amacıyla bu bilgilendirmeye ihtiyaç duyulmuştur.
            Gerek mail yoluyla gerekse cimer yoluyla Başkanlığımıza yarışmaya dair iletilen aksaklıklar, yarışmaya giremeyenlerin durumu, sistem altyapısının gözden geçirilmesi, mükerrer kayıtlar v.b.'leri dolayısıyla tek tek inceleme yapılmaktadır. Hak kaybı yaşanmaması için süreç Başkanlığımız tarafından titizlikle takip edilmektedir. Süreç bittiğinde gerekli açıklamalar yapılacaktır.
             Bilgilerinize...