18.10.2024

İl Müftümüz Veysel Işıldar Matematik Kursuna Katılan Öğrencileri Ziyaret Etti

İl Müftümüz Veysel Işıldar, Müftülük Gençlik Koordinatörlüğü tarafından organize edilen ve ortaokul 6,7 ve 8. Sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen matematik derslerinin ilk gününde öğrencileri ziyaret etti.

Öğrencilerle bir süre hasbihal eden İl Müftümüz, “Siz gençlerimize çok önem veriyoruz. Sizlerin maddi manevi gelişimlerinize ve eğitiminize katkı sunabilmek için elimizden geleni yapıyoruz. Matematik gibi öğrenciler tarafından zor görülen bir dersi burada öğreneceğiniz bilgilerle kolayca yapağınıza inanıyorum.” Şeklinde konuştu.

Sonrasında öğrencilerden gelen soruları cevaplayan İl Müftümüz, gösterdikleri gayret ve fedakarlıklarından dolayı matematik Öğretmeni İlayda Tutuş ve Gençlik Koordinatörü Rabia Güler hocalarımıza teşekkür etti.

İl Müftülüğümüz tarafından organize edilen dersler her Cuma günü Hüseyin Altınsoy Gençlik Merkezinde;

15.30'da 6. sınıflara
16.20'de 7. sınıflara
17.10'da 8. sınıflara özel ders formatında devam edecektir.

Derslere katılım ÜCRETSİZDİR !