23.10.2024

Aksaraylı hayırsever vatandaşlarımız için kahvaltı programı tertip edildi

Uluırmak Uygulama Otelinde tertip edilen programa Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, İl Müftümüz Veysel Işıldar, İl Müftü yardımcıları ve ilçe müftüleri, Aksaray Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Kadri Perek ve Aksaray merkez ve ilçelerindeki hayırsever vatandaşlar katıldılar.

Hep birlikte yapılan kahvaltının ardından söz alan İl Müftümüz Veysel Işıldar; “Sizlerin destekleri ile evlatlarımız şu an Kur’an öğreniyor, Kur’an okuyorlar. Sizler Allah’ın verdiği nimetleri doğru ve hayırlı işlere kullanmanız sebebiyle bu güzel hizmetlere vesile oldunuz. İnanıyorum ki bunun manevi katma değeri çok büyük olacaktır. Sadece sizlere değil, anne babanıza ve evlatlarınıza da sadaka-i cariye olacaktır.” Şeklinde konuştu.

Ardından hitaplarını gerçekleştiren Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu; “Sizler Allah rızası için malınızı infak ediyorsunuz. İyilik ve infak bu dünyadaki en büyük yatırımdır. İnsanı birçok şey mutlu eder ama bunların içinde en önemlisi iyilik yapmaktır. Bu kurslarda Kur’an öğrenen ve hafız olan öğrenciler sizleri hiçbir zaman unutmayacaklar.” İfadelerine yer verdi.

Program sonunda İl Müftümüz hayırsever vatandaşlar için yaptırılan plaketleri takdim etti.