07.10.2021

Şehr-i Sülehada Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlandı.

Diyanet İşleri Başkanlığı rehberliğinde bu yıl "Cami, Din Görevlileri ve Vefa" temasıyla kutlanan "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" kapsamında İl Müftülüğümüzce programı düzenlendi.

Programdan önce Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İŞLİYEN, İlimiz Müftülüğünü ziyaret etti. Ziyaret sonrası saat 10:00’da başlayan programa katıldı. Programa Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İŞLİYEN, Aksaray Valisi Hamza AYDOĞDU, İl Müftümüz Hasan Hüseyin GÜLLER, Daire Amirleri ve Din görevlileri katıldı. Program İl Müftüsü GÜLLER’in açılış konuşmasıyla başladı. Konuşmasında GÜLLER; “Teşkilatımızın kuruluşundan günümüze kadar her kademede bu mübarek göreve katkı sağlayan, hizmet eden, köprü olan ve bu müesseselerin tesis edildiği andan itibaren günümüze kadar emeği geçip de dar’ül bekaya göç eyleyen hocalarımızın ruhları şâd, mekânları cennet, amelleri makbul olsun. Rabbim hali hazırda bu görevi sürdüren bizlere güç, kuvvet, azim, çalışmalarımızda hasbi ve salih ameller nasip eylesin. Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından “Cami, Din Görevlileri ve Vefa" temasıyla kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftanızı tebrik ediyor, çalışmalarınızda, hizmetlerinizde kolaylıklar diliyorum.” dedi.

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İŞLİYEN’in konuşmasından sonra Aksaray Valisi Sn. Hamza AYDOĞDU’nun tensipleriyle din görevlilerimize “Başarı Belgesi” verilerek program son buldu.