19.10.2021

“Mevlid-i Nebi Haftası” düzenlenen programla kutlandı.

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (SAV)’in doğum günü olan “Mevlid-i Nebi Haftası” düzenlenen programla kutlandı.

Program saat 10:00 da Aksaray Kültür Merkezinde Ulu Camii İmam-Hatibi Özgür ÖZTÜRK’ün Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı. İl Müftüsü Hasan Hüseyin GÜLLER’in açılış konuşması ile Aksaray Valisi Hamza AYDOĞDU’nun Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle konuşmasından sonra Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yayınlar Genel Müdürü Doç. Dr. Fatih KURT, peygamber efendimizin insanlara karşı, hayvanlara karşı ve bitkilere karşı nasıl vefalı olduğunu anlatan konferansı ile program son buldu.

Program sonunda Vali AYDOĞDU, müftülük çalışanlarına teşekkür ederek İl Müftüsü Hasan Hüseyin GÜLLER’in ilimize geldiği günden bugüne kadar yaptığı çalışmaları takdir ettiğini dile getirerek İl Müftüsü Güller’i Başarı Belgesiyle taltif etti.