13.01.2022

Merkez-Taşra Buluşması Gerçekleşti.

Başkanlığımız tarafından sunulan hizmetlerin etkinlik ve verimliliğinin artırılması, yürütülen hizmetlerin yerinde görülerek tespitlerde bulunulması, merkez ve taşra bütünlüğünün sağlanması, taşra teşkilatında görevli personelle yakın iletişime geçilmesi ve bilgi paylaşımında bulunulması amacıyla İlimizde “Merkez-Taşra Buluşması” gerçekleştirildi.

Buluşma Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Sn. Prof. Dr. İbrahim Hilmi KARSLI, Program Geliştirme Daire Başkanı Sn. Mahmut ŞAHİN, Cami Hizmetleri Daire başkanı Sn Cemaleddin GEZGEÇ, İl Müftümüz Sn. Hasan Hüseyin GÜLLER ve personelimizin katılımıyla gerçekleşti. Buluşma sonrası İl Müftülüğümüz toplantı salonuna Geçen Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Sn. Prof. Dr. İbrahim Hilmi KARSLI, bilgi teatisinde bulunmak üzere İlçe Müftülerimizle bir araya geldi. Toplantı sonrası İl Müftümüz ve personellerine teşekkür ederek müftülüğümüzden ayrıldı.