16.05.2022

İl Eğitim Kurulu Toplantısı Gerçekleşti.

İl Müftümüz Hasan Hüseyin Güller'in riyasetinde "İl Eğitim Kurulu Toplantısı" gerçekleşti. Kur’an kursu faaliyetlerinin 27 Haziran 2022 pazartesi günü başlayacak olması sebebiyle İl Müftülüğü Toplantı Salonunda 2022-2023 Yılı Eğitim Kurulu toplantısı düzenlendi.
Toplantıda, Diyanet İşleri Başkanlığının koordinesi ile 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı içerisinde Kur’an kursları uygulama esasları çerçevesinde, 4-6 Yaş, İhtiyaç odaklı yetişkin ve yatılı Kur’an kurslarında yapılacak düzenleme konuşuldu. Ayrıca İlimizdeki Kur'an kursu ve camilerde yürütülen tüm yaygın din eğitimi faaliyetlerini koordine etmek, eğitim faaliyetlerinin mevzuata ve Başkanlığın eğitim anlayışına uygun şekilde yürütülmesini sağlamak için gerekli hazırlık ve çalışmalar görüşülerek sonuçlar karara bağlandı.
İl Müftümüz Hasan Hüseyin GÜLLER'in başkanlığında gerçekleşen toplantıya İl Müftü yardımcısı Raziye BOZOVA Güzelyurt ilçe müftüsü Osman SAĞLAM ve Eğitim Kurulu Komisyon görevlileri katıldı.