09.11.2022

İl Müftülüğümüz Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı çocuk evleri, huzurevi ve kadın konuk evinde görev yapan müftülük personeli ve sosyal hizmet personeline yönelik tanışma ve tecrübe paylaşımı toplantısı yapıldı. İl Müftümüz Dr. Hasan Hüseyin Güller ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İsrafil Aktürk toplantıya katılarak konuşma yaptılar. İl Müftümüz yaptığı konuşmada; sizler toplumun dezavantajlı gruplarına hizmet sunuyorsunuz yaptığınız görev hem kutsal hemde size Allah’ın rızasını kazandıracaktır. Bunun bilinciyle görev yapın. İl Müdürü Aktürk ise: bu güzel organizasyonu tertip eden İl Müftümüz ve personeline teşekkür ediyorum dedi. Toplantı görevlilerin tecrübe paylaşımı ile sona erdi.