30.01.2023

Aksaray İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından 28-29-30 Ocak 2023 tarihleri arasında Kanuni İmam Hatip Lisesinde 12-14 yaş arası erkek öğrencilere yönelik olmak üzere gençliğe değer ara dönem kampı gerçekleşti. İl Müftümüz Veysel Işıldar, söz konusu gençliğe değer kampını ziyaret etti. Bilgi yarışmaları, Kuran ve Hadis kıssaları, dini bilgiler, sinema kamp oyun etkinlikleri, şiir, ezgi dinletisi, çay saati ve ikramların olduğu programı ziyaret eden İl Müftümüz Işıldar öğrencilerle; dini sohbet edip, onlara Rabbimizin verdiği nimetlerden, insanlara ve anne babaya karşı saygılı, onları gururlandıracak ve sevindirecek işler yapmayı ve dinimizin emir ve yasaklarından bahsetti. Sohbet sonunda öğrencilerle oyun etkinliğine katılıp, onlarla yemek yiyen İl Müftümüz; öğrencilere, onlara eşlik eden hocalarına ve çocuklarını kampa gönderen velilere teşekkür etti.