07.02.2023

"Camiye Koşuyoruz Cemaatle Buluşuyoruz" projesi kapsamında, Nakkaş Yeni Camiinde ara yıl tatilinde 5 vakit namazlarını camide kılan gençlere ödülleri verildi.

Nakkaş Yeni Camii İmam Hatibi Fatih Tekeç ve Kalebalta Köyü Camii İmam Hatibi Muhammed Tekeç' in organize ettiği programa İl Müftümüz Veysel Işıldar iştirak etti. Yarışmaya katılım sağlayan 35 gençin tamamına hediyelerini veren İl Müftümüz Işıldar, "Gençlerimizin camiye gelmelerini çok önemsiyoruz, bu kadar yüksek katılım sağlayan gençlerimizi görünce çok mutlu oldum. Bu yarışmanın kaybedeni yok 35 gencimiz katılım sağlamış, hepsine hadiyelerini verdik. Lokman a.s' ın evladına nasihati olan ayette; Ey oğlum namazi dosdoğru kıl, iyiliği emret, kötülükten nehyet, başına gelen musibetlere sabret buyrulur. Bu ayete binaen inşallah namazlarını kılan genç nesiller yetişiyor" dedi. Program sonunda İl Müftümüz, katılım sağlayan öğrencilere, camii cemaatine ve programı düzenleyen hocalara teşekkür etti.