31.05.2023

İl Müftümüz Veysel Işıldar, Diyanet İşleri Başkanlığımızın taltifleriyle, İlçelerimizle beraber toplamda 80 personelimize "Başarı Belgesi" takdim etti. Başarı belgesinde: "Ülkemizde 6 Şubat 2023 tarihinde 11 ilimizi etkileyecek şekilde meydana gelen ve asrın felaketi olarak adlandırılan deprem afetinde, ilimizde ve deprem bölgesinde yapılan ve yürütülen çalışmalarda göstermiş olduğunuz gayretler takdire layık bulunmuştur." denildi. İl Müftümüz Işıldar ise; bu gayret ve başarılı çalışmalarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyor sağlık ve sıhhat diliyorum dedi.