01.06.2023

İl Müftümüz Veysel Işıldar, Aksaray Ticaret Borsası Konferans Salonunda gerçekleşen 4-6 yaş yıl sonu etkinlik programına katıldı. İl Müftümüz Işıldar, Dörtyol 4-6 Yaş Kuran Kursunun hazırladığı ve öğrenci velilerininde davetli olduğu programda söyle konuştu: "Bizler Diyanet İşleri Başkanlığı olarak çocuklarımıza dini eğitimin yanısıra, milli ve manevi eğitimide çocuklarımıza empoze ederek vatanımıza ve milletimize en iyi şekilde hizmet etmeleri konusunda çalışıyoruz. Rabbimizin bize verdiği hediye olan çocuklarımızı, en iyi şekilde yetiştirme gayreti içerisindeyiz" dedi.