06.12.2023

Diyanet İşleri Başkanlığının talimatı gereği İl Müftülüğümüz ve İl Tarım Müdürlüğü işbirliğinde su verimliliği konulu konferans verildi.

Konferansta açılış konuşması yapan İl Müftümüz Veysel Işıldar, en küçük canlı organizmadan, en büyük canlı varlığa kadar, bütün biyolojik hayatı ve bütün insan faaliyetlerini ayakta tutan su olduğunu dikkat çekerek israf konusunda Kuranı Kerimden ayetler ve Peygamberimizin hadisi şeriflerinde örnekler verdi.

İl Müftümüz, İl Tarim Müdürlüğünden sunum yapmak için gelen Mühendis Meryem Maraşlıoğlu ile Davut Elçi'ye ve katılım sağlayan personelimize teşekkür etti.