06.12.2023

İl Müftümüz Veysel Işıldar, bayan ve erkek gençlik merkezlerinde her hafta yapılması planlanan gençlerle buluşma etkinliğine iştirak etti.

İl Müftümüz Işıldar, bayan gençlik merkezine gelen Hazım Kulak Anadolu Lisesi öğrencileri ile; camiye bakışları ve hissettikleri duygular üzerine konuşma gerçekleştirdi.

Ardından erkek gençlik merkezine geçen İl Müftümüz, orada Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu öğrencileri ile yardım severlik ve merhamet üzerine konuşma yaptı. Müftümüz; buluşma programına katılan öğrencilere, ailelerine ve öğrencilerle ilgilenen personelimiz Emine Büşra Yılmazer ile Kemal Bulut'a teşekkür etti.