30.04.2024

Kur'an'a Geçen Görme Engelli Öğrenci İçin Tören Düzenlendi

İl Müftümüz Veysel Işıldar, Kur’an’a geçen görme engelli öğrenci için düzenlenen törene katıldı.

İlimiz Memiş Sultan Karakuş Kur’an Kursunda eğitim alan görme engelli öğrenci, azim ve gayretle devam ettiği kursta Kur’an’a geçti. Bu münasebetle kendisi için bir tebrik töreni düzenlendi.

Program İl Müftümüz Veysel Işıldar’ın yapmış olduğu Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Tilavet sonrası kısa bir konuşma yapan İl Müftümüz;

“Kur’an-ı Kerim hayat rehberimizdir, gözlerden öte gönüllere nakşolur. Bunun bir örneği olan öğrencimizin göstermiş olduğu gayret ve başarı takdire şayandır. Kendisini tebrik ediyor ve Kur’an-ı Kerim ile olan bağının bir ömür boyu sürmesini temenni ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

Kur’an’a geçen öğrenciye Braille alfabesi ile hazırlanmış Kur’an-ı Kerim hediye eden İl Müftümüz, yine aynı kursa devam etmekte olan işitme engelli vatandaşlarımız tarafından okunan hatimler için de hatim duası yaptı.

Program İl Müftümüz tarafından çeşitli hediyeler takdim edilmesi ile sona erdi.