03.06.2024

Yaz Kur'an Kursları Bilgilendirme Seminerleri Düzenlendi

İl Müftülüğümüz tarafından organize edilip 2 gün boyunca devam edecek olan ve ATSO Konferans salonunda düzenlenen “Yaz Kur’an Kursları Bilgilendirme Seminerleri” Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Tilavetin ardından İl Müftümüz Veysel Işıldar Seminerin açış konuşmasını yaptı.

Yaz Kur’an Kurslarının birçok gencin hayatına dokunma noktasında büyük bir önem taşıdığına değinen İl Müftümüz, çok dikkatli olunması gerektiğini hatırlattı.

Kur’an Kursu öğreticilerinin yapacakları olumlu ya da olumsuz bütün davranışların çocuklar üzerinde iyi ya da kötü etkiler bırakarak tüm hayatlarını etkileyebileceğini örneklerle açıklayarak, bu görevin büyük bir sorumluluğu da beraberinde getirdiğini ifade etti.

Katılımcılara teşekkür ederek sözlerinin tamamlayan İl Müftümüzün arından program, farklı konu başlıkları altında verilen seminerle devam etti.