07.06.2024

İl Müftümüz Veysel Işıldar Tek Oturumda Kur'anı Hatmeden Öğrencileri Misafir Etti

İl Müftümüz Veysel Işıldar tek oturumda Kur’an-ı Kerimi ezberden hatmeden ortaokul öğrencisi genç hafızları misafir ederek hediye takdim etti.

İlimiz Altıntaç Kur’an Kursu hafızlık projesi kapsamında eğitim gören ortaokul öğrencileri Nergis Yerli ve Cemre Neziha Köse, günlük hatim yapılması projesinde ilk defa sabahtan akşama kadar tek oturumda Kur’an-ı Kerimi ezberden hatmettiler. Bu münasebetle İl Müftümüz Veysel Işıldar öğrencileri Müftülük makamında misafir etti.

Kısa bir konuşma yapan İl Müftümüz, bu tür güzel örneklerin diğer evlatlarımız içinde bir rol model olacağını ifade ederek öğrencileri tebrik etti. “Bu öğrencilerin yetişmesinde emek veren ailesi başta olmak üzere öğretmenleri, kurs hocaları ve kursların iaşe ve ibatesine katkı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Program sonunda İl Müftümüz öğrencilere hediye takdim etti.