05.02.2022

GENÇLİĞE DEĞER KAMPI TAMAMLANDI

Sultanhanı Kaymakamlığımız himayesinde 31Ocak - 03 Şubat 2021 tarihleri arasında Sultanhanı İlçe Müftülüğü Gençlik Merkezinde düzenlenen kamp tamamlandı.

Kamp süresince katılım sağlayan gençlere yönelik, dini, ahlâkî, milli olmak üzere bir çok değerler üzerinde eğitimler verildi, tartışmalar yapıldı.

Kamp sürecinde kampımızı İlçe Kaymakamımız Sayın Hasan Hüseyin ALPASLAN ve Belediye Başkanımız Fahri SOLAK'ta ziyaret ettiler.

Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız yaptıkları ziyaretlerde gençlerle sohbet ederek gençlerle fikir alışverişinde bulundular.

Kampın son günü programa katılarak değerlendirmede bulunan İlçe Müftüsü V. Nurullah EROĞLU "Kampı açarken bir hedefimiz vardı. Gençleri burada toplamak, değerlerini hatırlatmak, tatil zamanında zamanlarını boş şeyler yerine faydalı şeylerle değerlendirmelerini sağlamaktı. Elhamdülillah hedefimize ulaştık. Her gün İki İmam arkadaşın gözetim ve eğitiminde dört gün süresince katılım sağlayan gençlerimize teşekkür ediyorum. Gençlere değer katan bu tür programlar çeşitli adlarla Sultanhanılı gençlere hitap etmeye devam edecektir " dedi.

Kamp katılımcılara belge ve çeşitli hediyelerin taktimi ile son buldu.