03.02.2022

Gençlik Kampımız Devam Ediyor

Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından gençlerin milli ve manevi değerlerine bağlı, medeniyet perspektifine sahip bir şekilde yetişmelerine katkı sunmak, gençlere yönelik hizmetlerine ivme kazandırmak amacıyla başlattığı "Gençliğe Değer" projesi kapsamında Sultanhanı İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen Kamp Programı başladı.

Sultanhanı Müftülüğü Gençlik Merkezinde düzenlenen ve 09-14 yaş arası 22 erkek öğrencinin katıldığı kampta, Diyanet İşleri Başkanlığınca belirlenen program uygulanmaya başlandı. Öğrencilerin tatil dönemlerini değerlendirmek, bilgi, ahlak, erdem, estetik, ruh güzelliği, adalet ve merhamet duygularıyla yetişmelerine katkı sunmak amacıyla düzenlenen kampın ilk gününde öğrencilerle bir araya gelen İlçe Müftüsü V. Nurullah EROĞLU, öğrenciler için ara tatilin bu kampla unutulmaz bir anı olacağını belirtti. Öğrencilerle yakından ilgilenerek hasbihal eden Müftü EROĞLU, kampın faydalı ve eğlenceli geçmesi temennisinde bulundu.

Kampın ikinici gününde ise İlçe Kaymakamımız Sayın Hasan Hüzeyin ALPSLAN katılarak gençlere hitap ettiler. Kamp programı 03.02.2022 tarihinde katılımcılara katılım belgesi ve günün birincilerine çeşitli hediyeler verilerek tamamlanacaktır.