05.02.2022

REGAİB KANDİLİ PROGRAMI İCRA EDİLDİ

Sultanhanı Kaymakamlığımızın riyasetinde Bekirağa Camimizde bayanlara ve tüm halkımıza yönelik Regaib Kandili Programı düzenlendi.

Bayanlara yönelik program Öğlen namazının akabinde gerçekleşti. Programda misafir konuşmacı olarak Eskil Uzunlar Hafızlık Kız Kur'an kursu öğreticisi Derya MERAL katıldı.

Halkımızın geneline hitap eden kandil programımız ise akşam namazını müteakip başlayıp saat 20:30 a kadar sürdü.

Programa Bekiraga Camii imam Hatibi Vural AYTEKİN'in Kur'an tilavetiyle başlandı. Akabinden, Zafer Camii İmam Hatip i Fehmi Önel ve Meydan Camii Müezzin Kayyımı Volkan Gülşen hocalarımızın mevlidi şerif ve ilahi okumaları ile devam edildi. Programa İl Müftü Yardımcısı Sayın Mustafa AÇIKALIN da katılarak vaaz edip, tesbihat ta bulundu.

Program yatsı namazını müteakip Sultanhanı Belediyemizin Kandil simidi ve meyve suyu ikramıyla son buldu.