15.03.2022

KOMPOZİSYON VE ŞİİR YAZMA YARIŞMASI SONUÇLARI BELLİ OLDU

Yarışmaya ilçemizde yer alan ortaöğretimde okuyan tüm öğrencilerimiz katıldı. Yarışmaya katılan öğrencilerin şiir ve kompozisyonları İlçe Müftülüğü bünyesinde kurulan komisyonca değerlendirildi.

Şiir yazma dalında ve Kompozisyon yazma dalında ilk üçe giren öğrenciler belli oldu.

Buna göre Kompozisyon dalında yarışmaya katılan Şehit Ramazan Süslü Ortaokulu Öğrencisi Zehra TELLİ birinci olurken, ikinciliği Şehit Ahmet Dağlı Ortaokulu öğrencisi Saliha Kübra ŞEKER, Üçüncülüğü ise Sultanhanı İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi  Huriye SARI aldı.

Şiir yazma dalında ise birinciliği I. Alaaddin Keykubat Anadolu Lisesi öğrencisi Pembe ATAR, ikinciliği aynı okulda 12/A sınıfı öğrencisi Havanur KONUKCU, üçüncülüğü ise yine aynı okul öğrencisi Nuran KONUKÇU aldı.

Ödülleri İlçe Müftümüz tarafından bilahere takdim edilecektir.