13.09.2022

CAMİİYEL GEL HEDİYENİ AL

Ortaköy Müftülüğü Diyanet Gençlik Merkezinin organize ettiği ''Camiiye Gel Hediyeni Al projesiyle '' Yaz Kuran Kursu öğretimi boyunca 5 vakit camiiye gelen öğrencilerimize 08/09/2022 tarihinde hediyeleri verildi. Hediyelerini ilçe müftüsü sayın İdris KARAKAYA , İlçe kaymakamı sayın AHMET KARATEPE ve kurum amirleri gençlerimize hediyelerini verdiler. İlçe müftüsü 1. öğrenciye ödülü olan gram altın taktı ,tebrik ederken aynı zamanda sadece bu ödül için değil hayatlarının her zamanında namazlarını kılmaları ve devam etmeleri hususunu hatırlattı, imanlı nesli müjdeledi. İlçe Kaymakamı Sayın Ahmet KARATEPE organizasyon için teşekkür etti ve gençlerimizin bizlerin geleceği olacağını onların yetişmelerinde katkı sağlayan herkese teşekkür etti.