21.02.2023

DEPREMZEDELER VE MİRAÇ KANDİLİ PROGRAMI

İçimizin yandığı gönüllerimizin daraldığı şu günlerde bir nebze de olsa gönüllere su serpmek amacıyla 17.02.2023 tarihinde Ortaköy ilçe müftülüğü “Depremzede Kardeşlerimize Özel Miraç Kandili Programı” düzenledi. Programa ilçe kaymakamı Sayın Ahmet KARATEPE ve İlçe müftüsü Sayın İdris KARAKAYA katılm sağladı. Sayın Ahmet KARATEPE depremde hayatını kaybeden lere ALLAH’ tan rahmet yaralılara acil şifalar , ülkemize başsağlığı diledi ve programa gelenlerin miraç kandilini kutladı .Programda söz alan ilçe müftüsü SAYIN İdris KARAKAYA ayetler ve hadisler ışığında ölümün bir son olmadığı ,ölenlerin şehit hükmünde olduğunu ve 70 kişiye şefaat edeceklerinin müjdesini verdi.Program ikramlar ile son buldu.