15.05.2023

İLÇE MÜFTÜSÜ İDRİS KARAKAYA ORTAKÖY ŞEHİDİNİ MİNNET VE DUALARLA YAD ETTİ

İlçe müftümüz  İdris KARAKAYA  şu sözleriyle şehidimizi yad etti "Üzerinde yaşadığımız şu cennet vatanımızın bizlere ebedi olarak yurt kalması için hayatlarını feda eden, canlarıyla cennet vatanımıza siper olan, kanlarıyla aziz vatanımızın tapusunu yazan ya da hain kalleş teröre kurban giden bütün şehitlerimizi hassaten Aksaray ili, Ortaköy ilçesi, Satansarı köyümüzden Suriye'de görev yaparken şehit düşen kardeşimiz Piyade Uzman Çavuş Mehmet SEVİM'i rahmet, minnet, Şükran ve dualarla yader, ruhlarının şad olmasını Allah'ın engin rahmetinden niyaz eder; ailesine, yakınlarına, dostlarına, sevenlerine sabrı cemil ecri cezil dileklerimle taziyelerimi bildirir, Allah'tan ğani ğani rahmet dilerim.onların canlarını feda ettikleri değerler uğrunda dine, diyanete vatana, millete, devlete hizmet edecek şuurlu, ihlaslı, samimi evlatlar yetiştirmemiz duygu ve düşüncesiyle, milletimizin başı sağ olsun "