18.08.2023

Ortaköy İlçe Müftülüğü ve Diyanet Gençlik Merkezinin katkılarıyla hazırlanan Yaz Kur'an Kursları Kapanış ve Hediye Takdimi Programı

Ortaköy İlçe Müftülüğü ve Diyanet Gençlik Merkezinin katkılarıyla hazırlanan Yaz Kur'an Kursları Kapanış ve Hediye Takdimi programı gerçekleştirildi.

Programa Kaymakamımız Ahmet KARATEPE, İl Müftümüz Veysel IŞILDAR, İl Müftü yardımcısı Raziye BOZOVA, İlçe Müftüsü İdris KARAKAYA ve Daire amirleri katılım sağladı.

Hediye takdiminde erkek öğrenciler için "Camiye Gel Ödülünü Al" projesi kapsamında Birincilere Belediye Başkanı Ali Rıza ÖZDEMİR 'in sponsor olduğu 15 Bisiklet, diğer öğrencilere ise diğer hayırseverlerin sponsor olduğu 4 Tablet, 2 Akıllı Saat, 2 Kulaklik, 10 Spor Ayakkabı, 4 Futbol Topu hediye edildi.

Ayrica kız öğrenciler arasında düzenlenen bilgi yarışmasında dereceye girenler için ödül verildi.